Om Art Nordic

Har du spørgsmål angående Art Nordic, stande eller andet, er du velkommen til at sende os en besked. Vi besvarer din besked hurtigst muligt

9 + 14 =

Personerne bag

Gitte Christensen

Gitte Christensen er professionel fotograf med en lang karriere som iværksætter bag sig.

Gitte trådte ind i Art Nordic organisationen i 2020 og er nu en del af ledelsesteamet. Udover at arbejde med Art Nordic er Gitte Christensen medejer af branding- og marketingbureauet Connectyou.

Loa Brix

Loa er kommunikationsrådgiver, og har gennem sin karriere arbejdet som blandt andet Marketingchef på Gyldendals Forlag og som Kommunikationschef i Energiministeriet.

Loa indtrådte i Art Nordic i 2020 og er nu en del af ledelsesteamet. Loa er også medejer af branding- og marketingbureauet Connectyou.

Art Nordic salgs- og kunstmessen afholdes den 26. – 28. november 2021 på Lokomotivværkstedet i hjertet af København. Vi forventer deltagelse fra op mod 250 kunstnere fra ca. 30 lande. De sidste 6 år har udstillingen haft +79.000 besøgende gæster fra seks kontinenter, hvilket gør den til den største salgs- og kunstudstilling i Skandinavien.

Som den største kunstmesse i Skandinavien er Art Nordic et unikt forum for samtaler om kunst. Og det er netop formålet med messen: At skabe rum til dialog, følelser og oplevelser relateret til kunst.

Art Nordic er dedikeret til møderne mellem skaber og tilskuer – mellem kunstværk og menneske.

Art Nordic blev Skandinaviens største kunstmesse i 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og forventningerne er de samme til 2021.

I april 2019 gæstede over 15.000 kunst interesserede Art Nordic kunstmessen – Bl.a. aflagde repræsentanter fra over 176 kunstforeninger besøg på Art Nordic.

 

Samarbejde

Art Nordic er i strategisk samarbejde med gallerier i ind- og udland, og vi opfodrer ’vores’kunstnere til at udstille udenfor Danmarks grænser både i Europa og andre steder i verden.

40 kunstnere tilknyttet på Art Nordic har de seneste år udstillet i Frankrig, Italien, Belgien, Holland, Tyskland og forskellige steder i Skandinavien – ja så langt væk som Dubai, Japan, USA og Canada.* Vær omhyggelig, når du vælger de messer, du vil udstille på. Tro på dit talent og gå aktivt ind i samabejdet med såvel de andre udstillere som arrangørerne. Det er din levevej og din succes, der er i spil.

Fornyelse og udvikling er vigtigt for en kunstner. Derfor skal man være opmærksom på nye tendenser, også når man er med på en årlig messe som Art Nordic. En ny placering i forhold til tidligere år og en anden opsætning af standen kan være med til at fremhæve den enkelte kunstneres evner og talent. Det er med til at fastholde interessen hos de besøgende.

Øjeblikke fra Art Nordic

X
X